Trónok harca special: Ki ül a vastrónra Szilágyi Áron szerint?

2019. május 19. vasárnap 10:46

Magyarország Első Kardja, az Aranyak Megnyerője, Rió és London helytartója elmondta nekünk, ki a kedvenc Trónok Harca-karaktere, melyik a kedvenc csatája, és ki foglalja el a trónt.

2016 nyarán egy jól sikerült kardvívó világkupa után beszélgettem Szilágyi Áronnal. A MOL Csapatra készülő interjúban természetesen kibeszéltük a versenyt, jó utat kívántam neki hazafelé, és megkérdeztem, lesz-e most ideje egy kicsit pihenni, mire Áron jelezte, a pihenésnél jobban érdekli, mi történt az aktuális Trónok harca-részben. “Ne mondj semmit, kettővel le vagyok maradva!” - tette hozzá pánikszerű gyorsasággal a kétszeres olimpiai bajnok.

Azóta több beszélgetésünkben szóba került a Game of Thrones, így jött az ötlet, hogy az utolsó rész előtt üljünk le beszélgetni egy kicsit a sorozatról. Megkérdeztük Áront a kedvenc karakteréről, a kedvenc harcjelenetéről, sőt nekiszegeztük a Nagy Kérdést is: ki ül a végén a vastrónon?

Válaszok az alábbi videóben, aminek elkészültében nagy segítségünkre volt az HBO Magyarország, amely engedélyezte a felvételek használatát.

MOL Sportágak
MOL Csapat