Az utolsó ütközet következik

2018. május 05. szombat 09:58

A végletekig kiélezett párharc utolsó összecsapása következik: ma délután kiderül, az Eger vagy a Szolnok lesz-e a Fradi ellenfele a pólóbajnokság döntőjében.

A szolnokiak szinte az egész bajnokságban az élen álltak, ám az Egertől az utolsó fordulóban elszenvedett vereség miatt a második helyre csúsztak, így pont a hevesiekkel találkoztak az elődöntőben. Az egriek aztán a bajnokság után a rájátszás első meccsén is elvitték a pontokat Szolnokról, így már ott volt a kés Ifj. Cseh Sándor csapatának a torkán a második meccsen, de a Dózsa parádés játékkal győzött, így visszavette a pályaelőnyt.

Így 6-6-ra állnak a felek a 7 pontig tartó összecsapásban, azaz szombat délután aki győz, az játszhat döntőt a Ferencvárossal. "Feszült mérkőzések ezek, de közben nagyon-nagyon élvezetesek is, és ahogy minden játékos, én is imádom az ilyen meccseket, mert tényleg erről szól a vízilabda és itt jönnek ki az igazi csúcsteljesítmények - mondta Kis Gábor a klub honlapján.

Ifj. Cseh Sándor így fogalmazott: "Egy nagyon rossz, szétesett, fegyelmezetlen két negyeddel kezdtünk az Eger elleni meccseket, ami azt gondolom, hogy rá is nyomta a bélyegét egy kicsit a párharcra. Azóta mind a hétköznapokban, mind a mérkőzéseken folyamatosan tudunk egy kicsit előrelépni, kezd összeállni a játékunk, játékosok egyéni formája, sokkal fegyelmezettebbek vagyunk. Nekem most az a fontos, hogy ezt a folyamatot próbáljuk meg tartani, a hibákat próbáljuk még kijavítani, tehát ez nekem egy munkafolyamat. Teljesen más, mint egy nézőnek, aki lejön és egy mindent eldöntő meccset meg akar nézni.- vélekedett Cseh Sándor vezetőedző.

MOL Sportágak
MOL Csapat