Bravúrral tartotta életben elődöntős reményét az OSC

2024. április 14. vasárnap 10:20

A vendég OSC váratlanul biztosan verte a Vasast a a férfi vízilabda ob I felsőházában, a Komjádi Uszodában, megszerzet első győzelmét a Szegedi VE is.

E.ON férfi ob I, középszakasz, felsőház, 6. forduló:
A-Híd VasasPlaket - Genesys-OSC Újbuda 9-11 (1-1, 3-4, 2-4, 3-2)
Gólszerzők: Konarik, Batizi, Burián 2-2, Gábor L., Dedovics, Sz. Rasovics, ill. Ten Broek 4, Baksa B., Szalai P. 2-2, Aranyi M., Salamon, Vigvári Vince

Szegedi VE-Kaposvári VK 11-10 (3-2, 3-2, 3-4, 2-2)
Gólszerzők: Leinweber 4, Nagy M. 3, Sánta D. 2, Tóth Gy., Kürti, ill. Juhász-Szelei 3, Kakstedter, Dőry 2-2, Fülöp B., Aranyi A., Berta J.

A bajnoki középszakasz szombati játéknapjának rangadóján a tabellán harmadik házigazdák két negyeden át jól tartották magukat, utána azonban a negyedik pozíciót elfoglaló OSC elhúzott, főképpen hatékonyabb mezőnyjátékának köszönhetően, mert míg a Vasas csak kétszer, a vendégegyüttes hét alkalommal is akciógóllal vette be ellenfele kapuját. A meccs legeredményesebb játékosaként Lars ten Broek, az OSC holland légiósa négy találatot jegyzett.

Ugyancsak a nyolccsapatos felsőház tagjaként küzdött meg egymással a hazai medencében vízbe szálló Szeged a Kaposvárral, a Zue.hu Szegedi VE győzött egy góllal. A szegediek vezetőedzőjével, Kiss Csabával a meccs előtt beszélgettünk: 

MOL Sportágak
MOL Csapat