Fordulatos meccsen játszott újabb döntetlent az OSC

2023. január 26. csütörtök 10:51

Az OSC 9-9-es döntetlent játszott szerdán a Jug Dubrovnikkal a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 6. fordulójában. Ez Varga Daniék harmadik döntetlenje.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, B csoport, 6. forduló:
Genesys OSC Újbuda-Jug Dubrovnik (horvát) 9-9 (1-4, 3-2, 3-1, 2-2)
a magyar csapat gólszerzői: Manhercz, Angyal, Tóth M., Vigvári Vi. 2-2, Aranyi 1

Varga Dániel együttese az előző fordulóban súlyos, 14-6-os vereséget szenvedett az olasz Brescia otthonában, ezúttal a Jug Dubrovnik ellen javíthatott, a horvát együttes szezonbeli első budapesti fellépésén 9-7-re kikapott a Ferencváros vendégeként.

A vendégek jól kezdtek és az első két negyedben uralták az összecsapást. A magyar csapat a mérkőzés második felére összeszedte magát, remekül teljesített, a csereként beállt Bisztritsányi Dávid nagy védéseinek is köszönhetően fordított, és közel állt a győzelemhez. A Jug végül Maro Jokovic 40 másodperccel a találkozó vége előtt szerzett góljával mentett pontot.

Az újbudai együttes így a B csoportban - ahonnan három csapat jut majd be a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe - egy győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel az ötödik helyen áll. Az OSC a következő fordulóban február 8-án a Ferencvárossal találkozik.

MOL Sportágak
MOL Csapat