Kemény meccs vár a Fradi ellen a szolnoki pólósokra

2018. május 16. szerda 14:06

A pólóbajnokság döntőjének első meccsét elveszítette a Szolnok, de a második mérkőzésre, hazai pályán komoly javulást vár Cseh Sándor edző.

Vasárnap délután 12-9-re elvesztette a pólódöntő első mérkőzését a Szolnoki Dózsa, és bár önmagához képest nem játszott igazán jól a csapat, a vereségben azért szerepe volt annak is, hogy a budapesti forgalmi dugó miatt a csapat gyakorlatilag a meccsre esett be a Komjádiba. Szerdán 19 órakor a szolnoki Vízilabda Arénában eljön az esély az egyenlítésre a három győzelemig tartó fináléban.

Egy forgalmi dugó is beleszólt a pólóbajnoki döntőbe

E.ON férfi ob I, döntő, 1. mérkőzés: FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa 12-9 (2-3, 3-2, 4-2, 3-2) gólszerzők: Varga Dé. 4, S. Mitrovic 3, Nikic 2, Madaras, Jansik Sz., Vámos 1-1, illetve Prlainovic 3, Younger 2, Mezei, Bátori, M. Cuk, Zalánki 1-1 A szolnokiak forgalmi dugó miatt háromnegyed órával a találkozó előtt érkeztek az összecsapásra, így melegíteni sem volt sok idejük.

"Nagyon rossz nap volt ez a vasárnapi, rengeteg dolog összejött. Viszont az okokkal és soha nem szoktam foglalkozni, mert azzal nem haladunk előre, meg az alapvetően egy nap múlva senkit nem érdekel. A két legfontosabb okkal foglalkozom: saját magunkkal és a Ferencvárossal.- mondta Cseh Sándor vezetőedző a klub honlapján.

Eddig is voltak rosszabb és jobb periódusaink. Azért a Szolnok mindig is híres volt arról, hogy nagy küzdő volt. Megpróbáltunk egyik meccsről a másikra alakítani a játékunkon. Most is tervezek kisebb szerkezeti átalakításokat, aminek a lényege az lenne, hogy esélyünk legyen a győzelemre.

"Én úgy gondolom, hogy fejben egy picikét jobban össze kell állnunk. Ez a legfontosabb: nem kell túlságosan akarni. Nem tudom, hogy ez egy mondás-e, vagy csak így eszembe jutott, hogy nem csak a győzelem számít, hanem az is, hogy mit teszünk meg érte. És a csapat képes arra, hogy mindent megtegyen. Aztán, hogy abból mi lesz, az már szerintem egy másodlagos dolog. És hogy a játékot jobban élvezzük, ez is fontos lenne. Egyszerűen játsszunk! Nem csak a bajnoki cím a fontos, hanem az is, hogy elértük a döntőt, kőkemények küzdöttünk érte, akkor legyünk itt!– zárta gondolatait a szakvezető.

MOL Sportágak
MOL Csapat