A Goodlike-Kevin páros nyerte az első MOL Gamer Magyar Kupát

2020. december 15. kedd 15:16

A döntővel véget ért a MOL Gamer Magyar Kupa-versenysorozat, amely októberben indult útjára, és nagyszerű hangulatban haladt egészen a fináléig, ahol nem született meglepetés.

Feszült mérkőzésen hódította el az Xbox Series X-et a Youtuber és fifás társa a Meggyes Dávid - Gabinho duótól. Az októberben elrajtoló, a MOL, XBOX Magyarország, és Fresh Corner támogatásával megrendezett FIFA versenyen hírességek mérkőztek meg a több, mint 1000 fős selejtezőből érkező, valamint meghívott profi és félprofi fifásokkal. Olyan sztárok játszottak velünk az elmúlt hetekben, mint Ganxta Zolee, Csuti, Kempf Zozo és Kulcsár Edina.

A Gundel Takács Gábor közvetítette mérkőzésen Meggyes Dávid a homlokára kötött Ganxsta mezzel idézte elő Zolee-t, ezzel jelezve, hogy részben Döglégynek is köszönheti a döntőbe jutást, aki emlékezetes meccsen ejtette ki Curtist, a torna egyik favoritját az első studió adásban.

MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ), hivatalos média partnere az Esport1. Az Esport' YouTube csatornáján többszázezres nézettséget, a kommunikációs időszak alatt 10 M feletti reachet generált az első MOL Gamer Magyar Kupa.