Indul a MOL Gamer Magyar Kupa rájátszása az XBOX Series X-ért

2020. november 06. péntek 18:25

Családi dráma, rapháború és FIFA az XBOX Series X-ért: Indul a MOL Gamer Magyar Kupa rájátszása! November 7-én este kerül adásba a MOL Gamer Magyar Kupa rájátszásának első etapja.

A torna lényege a jó hangulatú, de versengő szellemű páros fifázás a sztárokkal értékes nyereményekért, mindezt Gundel Takács Gábor kommentálásában és Gáspár József műsorvezetésével.

A nyolc lelkes, de a videójátékokban változóan jártas sztár rutinos FIFA játékosokkal párban lép a virtuális pályára, hogy a kupa végén gazdára találjon számtalan Fresh Corner és EA Play-jel kibővített Xbox Game Pass ajándékcsomagok mellet az újgenerációs csúcskonzol, az XBOX Series X is.

 

 A profi fifások a HUNESZ Masters legjobb négy helyezetjéből (Gabinho, Kondakor Kevin, B3rt11, TrueGunnerx) és a több, mint ezer fős online selejtezőből bejutó négy játékosból (Gogetinho, SlyFlys, Simon9497 és Vadicska Olivér) állnak össze. A kupán minden csapatba egy híresség és egy profi FIFA játékost raktak össze a szervezők, így minden csapat kellő húzóerővel indul neki a negyeddöntőknek. A sztárok gólzáporáról a Fresh Corner gondoskodik.

Aljas jószág a büntető gomb

Alapvetően nem egy szuperkomoly versenyről, hanem egy szórakoztató FIFA tornáról van szó, így a párosok a székükbe építve találnak egy büntető gombot is. Ha meccs közben a páros úgy érezné, hogy még sincs benne csapatában a győzelem, élhet a büntető gombbal. Ez jó esetben az ellenfél profi játékosát a képernyőnek háttal fordítja, ezzel némi előnyt biztosítva. Érdemes azonban kétszer is megfontolni, mielőtt bárki a karfára csapna, a büntető gomb ugyani aljas jószág. Előfordulhat, hogy a használóját bünteti: azaz a gombra rátenyerelő páros profi tagját fordítja el, ezzel tovább rontva a győzelmi esélyeket.

 

A MOL Gamer Magyar Kupa első meccsei november 7-én rajtolnak, rögtön egy pikáns családi belviszályt rendezhet a Szabó András Csuti és Kulcsár Edina meccs, majd következik a rapháború, ahol a Meggyes Dávid helyére beugró Ganxsta Zolee csap össze Curtis-szel.

MOL Gamer Magyar Kupa adását november 7-én 18.00-tól követhetjük a rendezvény hivatalos média partnerének, az Esport1-nek a YouTube csatornáján. A MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ).