Kialakultak az elődöntők a MOL Gamer Magyar Kupában

2020. november 16. hétfő 13:50

Ganxtáékkal feltörölték a pályát Kempfék a madridi derbin, Babették pedig hiába vezették a mostanában igen sikeres magyar válogatottat, Goodlike Totenhamje jutott tovább.

A már megszokott remek hangulatban, Gáspár József műsorvezetése, illetve Gundel Takács Gábor szakkomentálása mellett csapott össze a MOL Gamer Magyar Kupa második negyeddöntőiben a Team Ganxta a Team Kempffel, illetve a Team Babett a Team Goodlike-kal. 

A két meccs közül az első volt a simább, az Atlético Madridot vezető Ganxta Zoliék meglehetősen súlyos, 7-3-as vereséget szenvedtek a városi rivális Realt vezető Team Kempftől. A másik negyeddöntő már szorosabban alakult, bár a Tottenham végül 4-1-re legyőzte a magyar válogatottat. 

Ezzel kialakult az elődöntők párosításai, azt már a múlt héten tudtuk, hogy az alsó ágon a Team Edina és a Team Meggyes találkozik, ezúttal pedig az derült ki, hogy a Team Kempf és a Team Goodlike csap össze a felső ágon. 

A Mol Gamer Magyar Kupa egy igazán különleges közösségi gaming esemény! Ebben a küzdelemben, lelkes amatőrök és dörzsölt FIFA-sok hazai sztárokkal kiegészülve mérkőznek meg, hogy végül egy páros a magasba emelhesse a győzelmi trófeát. A MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ). Az esemény hivatalos média partnere az Esport1. Támogatóink: MOL, XBOX Magyarország, Fresh Corner

Weben itt, Facebookon itt, Instát itt tudsz minket követni!