MOL-os sztárokkal jön a felélesztett sportvetélkedő

2023. december 14. csütörtök 13:20

Mindenki imádta a Szuperbajnokot, az M4 Sport most SzuperPáros néven újraéleszti a világklasszis sportolókkal érkező vetélkedőt, amiben MOL-os sztárokkal is találkozhatunk.

December 25-én új műsort indít az M4 Sport, 48 sportoló méri össze tudását a SzuperPárosban. A sportvetélkedő hagyományteremtő szándékkal indul, és a nagysikerű, harminc évvel ezelőtti Szuperbajnok versengéseit éleszti újra. A magyar sport színe-java női és férfi vegyes párosokban küzd meg egymással, teszi mindezt Hajdú B. István kommentálásában és Berkesi Judit műsorvezetésével. A nézők olyan klasszisokért szoríthatnak a műsorban, mint Siklósi Gergely, Vigvári Vince, Babos Tímea, Csipes Tamara, Kozák Luca, Marozsán Fábián vagy Jansik Szilárd.

Öt napon keresztül izgulhatnak a nézők azért a 24 párosért, akik harcba szállnak a SzuperPáros címért. Az első négy adás december 25. és 28. között 20 órától az elődöntők küzdelmeiről szól majd, 29-én pedig jön a döntő. A versenyzők mindenféle játékos, de komoly fizikai igénybevételt jelentő számokban csapnak majd össze a Vasas Fáy utcai csarnokában.

A MOL Csapatot aktuálisan ketten képviselik majd a mezőnyben, Vigvári Vince személyében egy duplázóval (a fiatal pólós a Genesys-OSC, illetve a vízilabda-válogatott miatt is MOL-os sportoló), illetve a világklasszis vívóval, Siklósi Gergővel találkozhatnak a nézők. Korábban hosszú éveken át volt a MOL Csapat tagja Babos Tímea, Pusztai Liza pedig a MOL Tehetségtámogató Programjának volt a tagja éveken keresztül.

MOL Sportágak
MOL Csapat