Kiderítettük, mennyire ismerik a szegediek a Vardart

2019. április 25. csütörtök 13:48

Jön a MOL-Pick Szeged BL-negyeddöntős összecsapása a Vardarral, ahol kiderül, melyik csapat jut a férfi kézilabda Final4-ba. Leteszteltük a szegedi fiúkat.

Egy hétközi edzésnap után meglepetésszerűen rajtaütöttünk a MOL-Pick Szeged játékosain, a pálya közepére cibáltuk, és leültettük őket, hogy alaposan kifaggassuk a BL-negyeddöntőre készülő srácokat az ellenféllel kapcsolatban. 

Mint kiderült, hiába a fondorlatos kérdések, a magyar bajnok játékosai nemcsak az ellenfél játékosait videózták le alaposan, de a klubot, a történelmét, de még Szkopje városát is betéve ismerik. Reméljük, a Vardar sem tudja jobban meglepni a fiúkat, mint mi.

Hallgassuk meg, mint mond Mirko Alilovic a világ egyik legjobb szélsőjéről, Mario Sostaric a Vardar klasszis kapusáról, és Bodó Ricsi egykori csapattársáról, az észak-macedónok irányítójáról, Stas Skubéról, illetve hogy a tíz villámkérdésben mennyire volt penge a magyar bajnok három játékosa. 

A MOL-Pick Szeged csütörtök este, 20h-tól lép pályára Szkopjéban, a sorsdöntő mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti. Hajrá, fiúk, #csakelőre! 

MOL Sportágak
MOL Csapat